Дропшипинг програма

Ъпгрейд Бюро ЕООД е официален представител за територията на България и Румъния на Drosselmeyer Design Group AB. В това си качество Ъпгрейд Бюро ЕООД кани всички заинтересувани собственици на е-магазини, сайтове, FB групи, Instagram профили и други подходящи платформи за представяне на продуктите на фирмата, да се присъединят към нашата Дропшипинг ( Dropshipping / Партньорска ) програма.

За да можете да се възползвате е нужно да отговаряте на следните условия:

  • да сте юридическо лице
  • да притежавате е-магазин, сайт, FB група или друга подходяща платформа която е одобрена от Ъпгрейд Бюро ЕООД след подадена от вас информация, като продължава да отговаря на същите стандарти и за напред
  • да спазвате ценовата политика определена от Ъпгрейд Бюро ЕООД
  • да имате желание за развитие и предоставяне на добро обслужване на вашите клиенти
  • да добавите снимки, информация и цени на продуктите, които ще ви бъдат предоставени от Ъпгрейд Бюро ЕООД, на платформата която ползвате

Как работи програмата:

Свързвате се с нас, като ни изпратите е-мейл на info (at) rockshop.bg с информация за вашата фирма и платформата на която ще предлагате нашите продукти. В общият случай ще получите отговор дали сте одобрени или не в рамките на 7 дни.

Добавяте стоките на вашата платформа

При поръчка ни пращате по е-мейл с данни за поръчката.

Ние изпълняваме поръчката доставяйки стоките на клиента. Ако желаете вие да изпращате директно стоките на клиента по-подходящо в случая е да заредите от нашите стоки на едрови цени за да имате наличности на склад или да поръчате на едро стока от нас при вече реализирана поръчка, но в случая не можем да се ангажираме със срокове по това изпълнение.