10 алкохолни напитки, приготвени с ядки

10 алкохолни напитки приготвени с ядки

Ядките и алкохолът винаги са вървели ръка за ръка, тъй като спиртните напитки имат склонността да са още по-апетитни с помощта на няколко вкусни, хрупкави ядки като бадеми, лешници или фъстъци. Но тези невероятни ядки могат да са още по-вкусно, буквално смесени в любимия ви вид алкохол. Уникалните смеси между двете, понякога ще ви изненадат.

Continue Reading

10 Бири с вкус на ядки

10 бири с вкус на ядки

Бира, кой не я обича? Ядки… кой не ги обича? Бира и ядки. Кой не обича тази комбинация? А, какво ще кажете за бира, която има вкус на ядки? Да, ние сме толкова луди по ядките, че сме готови на всичко за да открием цялата информация свързана с тях. Ето и нашите бири с вкус на ядки!

Continue Reading

8 десерта с орехи, които ще ви накарат да се чувствате божествено

Ето какво. Всички обичаме да похапваме. Има хора, които са обсебени от солени храни, пикантни гозби, но онези, които не могат да спрат да мислят за нещо сладичко сякаш са най-често срещаната порода. И с право, защото светът на сладкарското изкуство е необятен и има нещо за всеки. Неизменна част от него са ядките и днес ще ви представим няколко десерта, в които орехите са в главната роля.

Continue Reading